Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elsword Hôsei
 
Elsword Különleges Rendszerek
 
Elsword Képességfák
 
Elsword Pusztító PVP Legendái: Az Epic NPCk
 
Elsword Fan Karakterek
 
Elsword Történet
 
Elsword Egyebek
 
Elsword Viccoldal, nevess egy jót =)
 

Köszönöm,hogy felnéztél ebben az időpontban:
 
Linkek

Ocsem megamanes oldala

SGI fooldala (NAGC,EUGC,EUCF,NAPB,NATrix,NAPangya)

A jatek wikis oldala

A jatek korreai hivatalos oldala

 
Társoldalak
 
+1
Lezárt szavazások
 
Prológus

Prológus

1. Ragnarok

Egyszer réges régen volt egy Kontinens.

Az Istenek megalkották az Elfeket, Embereket, Lelkeket, Szörnyeket és sok más élôlényt, akikkel benépesítették a Kontinenst.

Ugyanekkor, az Istenek elüzték a Kontinenst elfoglaló Démonokat, vissza a démon világba.

Viszont, a Démonoknak ez nem tetszett és egy Krom névre hallgató Démon Király hadseregébe szegültek. Krom és a 13 démonparancsnoka ellentámadást indított az Istenek ellen, és a Kontinens az Istenek és Démonok Háborújának helyszíne lett.

Ez a háború teljesen lakhatatlanná tette a Kontinenst, és semmi nem tudott már rajta életbe maradni.

A Három Istennô akik szívbôl szerették a Kontinens élôvilágát, megalkották az Oriási Ékkövet amibôl sugárzott az életenergia. Ezt az ékkôvet a Kontinens központjára tervezték tenni, amint véget ér a háború hogy újra lakhatóvá válljon az.

A háború a Három Istennô áldozatával ért véget, ami Krom életének is véget vetett.

De Krom nem pusztult el teljesen. A démon világban hátrahagyta fiának embryoját ami az Angkor névre hallgatott. Ezen embryo, amint életre kel, felhasznáható lesz Krom felélesztéséhez. A démonok visszavonultak a démonvilágba, várva a napot amikor a királyuk ismét életre kel.

Az Elfek olyan Kontinensen élô lények voltak akiket az Istenek a legjobban megáldottak. A háború után néhány elf magára vette a Sötét Kontinensen fekvô démonvilágba vezetô útvonal ôrzését. Ezeket az elfeket akik a Sötét Kontinensre mentek, nevezték el a Sötét Elfeknek.

Ahogy a Három Istennô eltervezte, az ékkô a Kontinensre volt küldve hogy visszaállítsa azon az életet. Minden a tervek szerint haladt, és az ékkô újra lakhatóvá tette a Kontinenst.

A Kontinens élôlényei elnevezték az ékkövet az El Kristálynak és a Kontinenst elnevezték Elriosnak.

 
Oldal látogatottsági adatai
Indulás: 2006-12-08
 
Jelenleg ennyien vagyunk az oldalon
látotagó olvassa a lapot.
 
Idô?
 
Tartalom

Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ