Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elsword Hôsei
 
Elsword Különleges Rendszerek
 
Elsword Képességfák
 
Elsword Pusztító PVP Legendái: Az Epic NPCk
 
Elsword Fan Karakterek
 
Elsword Történet
 
Elsword Egyebek
 
Elsword Viccoldal, nevess egy jót =)
 

Köszönöm,hogy felnéztél ebben az időpontban:
 
Linkek

Ocsem megamanes oldala

SGI fooldala (NAGC,EUGC,EUCF,NAPB,NATrix,NAPangya)

A jatek wikis oldala

A jatek korreai hivatalos oldala

 
Társoldalak
 
+1
Kezdem az ujdonsagot egy egyszeru kerdessel.
Tetszik az uj stilus =D?

Nana ^^ (52 / 38%)
Igen (37 / 27%)
Kozepes (13 / 10%)
Gyengus (13 / 10%)
Szar (9 / 7%)
Nem erdekel,kerdezz mast (12 / 9%)

Szavazatok száma: 136

Létrehozás időpontja:
2009-06-17 13:17:50

Szavazás lezárva:
2016-12-04 22:34:46


Lezárt szavazások
 
Prológus

Prológus

1. Ragnarok

Egyszer réges régen volt egy Kontinens.

Az Istenek megalkották az Elfeket, Embereket, Lelkeket, Szörnyeket és sok más élôlényt, akikkel benépesítették a Kontinenst.

Ugyanekkor, az Istenek elüzték a Kontinenst elfoglaló Démonokat, vissza a démon világba.

Viszont, a Démonoknak ez nem tetszett és egy Krom névre hallgató Démon Király hadseregébe szegültek. Krom és a 13 démonparancsnoka ellentámadást indított az Istenek ellen, és a Kontinens az Istenek és Démonok Háborújának helyszíne lett.

Ez a háború teljesen lakhatatlanná tette a Kontinenst, és semmi nem tudott már rajta életbe maradni.

A Három Istennô akik szívbôl szerették a Kontinens élôvilágát, megalkották az Oriási Ékkövet amibôl sugárzott az életenergia. Ezt az ékkôvet a Kontinens központjára tervezték tenni, amint véget ér a háború hogy újra lakhatóvá válljon az.

A háború a Három Istennô áldozatával ért véget, ami Krom életének is véget vetett.

De Krom nem pusztult el teljesen. A démon világban hátrahagyta fiának embryoját ami az Angkor névre hallgatott. Ezen embryo, amint életre kel, felhasznáható lesz Krom felélesztéséhez. A démonok visszavonultak a démonvilágba, várva a napot amikor a királyuk ismét életre kel.

Az Elfek olyan Kontinensen élô lények voltak akiket az Istenek a legjobban megáldottak. A háború után néhány elf magára vette a Sötét Kontinensen fekvô démonvilágba vezetô útvonal ôrzését. Ezeket az elfeket akik a Sötét Kontinensre mentek, nevezték el a Sötét Elfeknek.

Ahogy a Három Istennô eltervezte, az ékkô a Kontinensre volt küldve hogy visszaállítsa azon az életet. Minden a tervek szerint haladt, és az ékkô újra lakhatóvá tette a Kontinenst.

A Kontinens élôlényei elnevezték az ékkövet az El Kristálynak és a Kontinenst elnevezték Elriosnak.

 
Oldal látogatottsági adatai
Indulás: 2006-12-08
 
Jelenleg ennyien vagyunk az oldalon
látotagó olvassa a lapot.
 
Idô?
 
Tartalom

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!