Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elsword Hôsei
 
Elsword Különleges Rendszerek
 
Elsword Képességfák
 
Elsword Pusztító PVP Legendái: Az Epic NPCk
 
Elsword Fan Karakterek
 
Elsword Történet
 
Elsword Egyebek
 
Elsword Viccoldal, nevess egy jót =)
 

Köszönöm,hogy felnéztél ebben az időpontban:
 
Linkek

Ocsem megamanes oldala

SGI fooldala (NAGC,EUGC,EUCF,NAPB,NATrix,NAPangya)

A jatek wikis oldala

A jatek korreai hivatalos oldala

 
Társoldalak
 
+1
Kezdem az ujdonsagot egy egyszeru kerdessel.
Tetszik az uj stilus =D?

Nana ^^ (52 / 38%)
Igen (37 / 27%)
Kozepes (13 / 10%)
Gyengus (13 / 10%)
Szar (9 / 7%)
Nem erdekel,kerdezz mast (12 / 9%)

Szavazatok száma: 136

Létrehozás időpontja:
2009-06-17 13:17:50

Szavazás lezárva:
2016-12-04 22:34:46


Lezárt szavazások
 
Prológus

Prológus

1. Ragnarok

Egyszer réges régen volt egy Kontinens.

Az Istenek megalkották az Elfeket, Embereket, Lelkeket, Szörnyeket és sok más élôlényt, akikkel benépesítették a Kontinenst.

Ugyanekkor, az Istenek elüzték a Kontinenst elfoglaló Démonokat, vissza a démon világba.

Viszont, a Démonoknak ez nem tetszett és egy Krom névre hallgató Démon Király hadseregébe szegültek. Krom és a 13 démonparancsnoka ellentámadást indított az Istenek ellen, és a Kontinens az Istenek és Démonok Háborújának helyszíne lett.

Ez a háború teljesen lakhatatlanná tette a Kontinenst, és semmi nem tudott már rajta életbe maradni.

A Három Istennô akik szívbôl szerették a Kontinens élôvilágát, megalkották az Oriási Ékkövet amibôl sugárzott az életenergia. Ezt az ékkôvet a Kontinens központjára tervezték tenni, amint véget ér a háború hogy újra lakhatóvá válljon az.

A háború a Három Istennô áldozatával ért véget, ami Krom életének is véget vetett.

De Krom nem pusztult el teljesen. A démon világban hátrahagyta fiának embryoját ami az Angkor névre hallgatott. Ezen embryo, amint életre kel, felhasznáható lesz Krom felélesztéséhez. A démonok visszavonultak a démonvilágba, várva a napot amikor a királyuk ismét életre kel.

Az Elfek olyan Kontinensen élô lények voltak akiket az Istenek a legjobban megáldottak. A háború után néhány elf magára vette a Sötét Kontinensen fekvô démonvilágba vezetô útvonal ôrzését. Ezeket az elfeket akik a Sötét Kontinensre mentek, nevezték el a Sötét Elfeknek.

Ahogy a Három Istennô eltervezte, az ékkô a Kontinensre volt küldve hogy visszaállítsa azon az életet. Minden a tervek szerint haladt, és az ékkô újra lakhatóvá tette a Kontinenst.

A Kontinens élôlényei elnevezték az ékkövet az El Kristálynak és a Kontinenst elnevezték Elriosnak.

 
Oldal látogatottsági adatai
Indulás: 2006-12-08
 
Jelenleg ennyien vagyunk az oldalon
látotagó olvassa a lapot.
 
Idô?
 
Tartalom

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!