Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elsword Hôsei
 
Elsword Különleges Rendszerek
 
Elsword Képességfák
 
Elsword Pusztító PVP Legendái: Az Epic NPCk
 
Elsword Fan Karakterek
 
Elsword Történet
 
Elsword Egyebek
 
Elsword Viccoldal, nevess egy jót =)
 

Köszönöm,hogy felnéztél ebben az időpontban:
 
Linkek

Ocsem megamanes oldala

SGI fooldala (NAGC,EUGC,EUCF,NAPB,NATrix,NAPangya)

A jatek wikis oldala

A jatek korreai hivatalos oldala

 
Társoldalak
 
+1
Lezárt szavazások
 
Kéne cash?

Kéne cash?

A cashszerzésnek van több módja is, de két nagyobb kategóriába osztható. Egyik a Gamerage oldalán lévô különbözô ajánlatok kitöltése (amik az esetek nagy részében vagy pitiáner kis összegeket adnak, vagy egyszerüen képtelenség megcsinálni különbözô okokból), míg a másik a PayPal (PP) használata a cash megvásárlásához (amit szintén az oldalukon tudsz intézni, de ez a biztosabb). 

2012 Májusában beiktattak egy harmadik módszert is, ami nemigen sorolható egyik kategóriába se, viszont még a PayPal-nél is biztosabb (teszteltem, tökéletesen müködik).

Az összes tranzakció innen errôl az oldalról indul.

Kezdjük hát a listázást.

1) AJANLATOK

Azaz játkcégek nyelvén, 'survey'-ek, vagy éppenséggel GR esetében a 'Promotional Recharge'. A dolgotok annyi hogy kiválasztjátok kinek az ajánlatá(i)t akarjátok megpróbálni, és azután pedig hogy melyiket. Ez szerintem a legutolsó amit meg kéne próbálnotok, hiába ingyen cash, nemigen éri meg, ennél már jobb a PP.

2) MOBIL

A 2012 májusában beiktatott módszer, ez a legbiztosabb módja, és hiszitek vagy sem, GR igenis gondolt mindenkire, mivel ez a módszer MINDENHOL használható, igen jól hallottátok, mindenhol. Én Romániai vagyok, és sikeresen tettem egy mobilos cash rendelést, annyi az egész hogy kiválasztjátok az induló oldalon hogy melyik kontinensen vagytok, majd a Mobil szervizt jobb oldalt, azután hogy melyik országban éltek, és hogy mennyi casht akartok mennyiért azalapján hogy melyik cég ajánlatát kéritek. Azután az oldal automata megnyit egy új oldalt nektek (a nyelveteken) ahol beütitek az információt amit kér (telefonszám és adott esetben hogy melyik szolgáltatás), amiután megadják hogy hova kell küldjétek az SMS-t (melyik számra, milyen üzenettel), es kész, én szinte azonnal (kb 2 másodperc) alatt megkaptam a visszajelzést hogy megvan a cash, és visszatérve a GR oldalra, valóban ott volt a cash. Annyi a hátránya ennek a módszernek hogy fizetni kell ugyebár, de biztos a módszer.

3) PAYPAL

Hogy szerzel pénzt PP-re hogy vásárolj vele? Na ez már más tészta.

Elôször is, tisztában kell lenni azzal hogy vannak olyan oldalak amik elég egyszerü munkáért fizetnek (igaz ez kevés, viszont idô és türelem által síma ügy)

Mindenképp fontos hogy elôször regisztrálj PP-re azzal az emaillel amivel SG-hez regisztráltál (könnyebb lesz nekik a PP-vel összeköttetést létrehozni vásárláskor), a PP oldalán ingyenes a regisztrálás, szóval nyugodtan megtehetitek:

www.paypal.com

Amit tudni kell a PP-rôl, hogy egy virtuális bankkártyát hoz neked létre, amire gyüjtheted a pénzt neten át, és késôbb felhasználhatod gond nélkül; ha akarja valaki, akár összekapcsolhatja a valódi bankkártyájával is, és akkor ha mondjuk nem tudod a bankkártyád használni interkontinentális távok miatt, akkor a PP-vel kapcsolatba hozhatod a céget a bankkártyáddal, és fizethetsz ugy hogy a PP lesz a közvetítô a kártyád és a másik üzlet közt. Ha pedig mondjuk nincs elég pénz a PP-den, és a kártyád összekapcsoltad vele, akkor akár pótolhatod a hiányt a kártyádról.

Na ennyit a PP-rôl, ha ez megvan akkor jöhetnek a különbözô fizetôs oldalak, felsorolok egy párat, illetve megadom a refferrálós kódom is (reménykedve hogy lesztek rendesek és besegítetek engem is kicsit ;P). Amit tudni kell ezekrôl az oldalakról, hogy egy részük referekkel dolgozik, szóval minél több embert refferreltek, annál nagyobb a haszon (ezért is adom meg a ref kódom mert nekem is ugyanúgy szükségem van refferráltakra). Na akkor jöjjenek az oldalak, de ami nagyon fontos, itt is a PP-nel használt emailt használjátok, hogy könnyebben tudja az oldal elküldeni az adott összeget oda ahova kell.

1) LOCKERZ

Ez az oldal igen könnyen vezérelhetô, gyüjtitek a pontokat videónézéssel, szavazással és napi belépéssel, majd mikor elegendô pontotok van, becserélhetitek mindenfélére, még pénzre is. Egyetlen hátulütôje hogy hónaponta egyszer vagy kétszer van raktártöltés, és igen gyorsan elkelnek a dolgok, ezért kell figyelmes és gyors lenni. Reffekkel a haszon csak nô.

Oldal: www.lockerz.com/
Ref.Linkem: -itt nincs ref link, te magad kell küldd az emaileknek a meghívókat-


2) NEOBUX

Talán az egyik legmegbízhatóbb fizetôs oldal, nagyon lassan gyülik a pénz eleinte, de higyjétek el, megéri, és a pénz megérkezési esélye 100%-s (tapasztalatbol mondom). Eleinte egyszerü az accountotok, viszont ahogy gyülnek az emberek és a pénz, átléphettek vele egy fejlettebb verzióba, ami mégtöbb hasznot hoz.

Oldal: www.neobux.com/
Ref.Linkem:
-itt sincs ref link, te magad kell vedd a refferelteket miközben gyüjtöd a pénzt-


3) MYTESTERJOBS

Ez egy igen érdekes oldal, regisztrálsz, kitöltöd a fontos információs mezôket (adatok, mikrôl akarsz hirdetést kapni) és vársz hogy jöjjenek az állások. Az állás itt abból áll hogy meg kell majd látogass egy oldalt, és egy megadott idô alatt ki kell tölts egy rôvid kérdôívet azzal kapcsolatban. Miután befejezted, a pénzt megkapod az accodra, és miután megvan 50$, kérheted hogy megkapd a PP-re, vagy ahova beállítottad hogy küldjék. Amit tudni kell errôl az oldalról, hogy ritkán jönnek munkák, és keveset érnek, ezért fontos a refferrelés, mivel akiket refferelsz, azok is hoznak hasznot neked (minel többen töltik ki az íveket, annál több profit is megy neked)

Oldal: www.mytesterjobs.com/
Ref.Linkem: www.mytesterjobs.com/user/index/ref/333702


4) A.W.SURVEYS

Na ez is egy érdekes oldal, akárcsak a mytester, viszont ez sokkal jobb. Itt oldalakat kell látogatni mikor van munka, és egy két sorban el kell mondani a véleményed az oldalról (úgy lesz hogy megkapod a linket, és alatta lesz a sor, a linket külön ablakban ajánlatos megnyitni). Mikor regisztráltok akkor kaptok egy 6 dolcsis elômunkát, és pár apróbbat. Az egyetlen bökkenôje az oldalnak hogy nem profitáltok annyira a refekbôl mint más oldalakon, viszont itt is nagyon fontosak. Az oldalon háromféle módon lehet pénzhez juti: 1) szerzel pénzt az oldallátogatós munkával; 2) szerencséd van akkor a hónapontai 1$-s oldallátogatással megnyert eséllyel megnyered az 500$-s jutalmat; 3) refferálsz. Ami a korabbi 500$-t illeti, az olyan hogy minden hónap elején kaptok egy munkát akár a többi, ez 1 dolcsit ér, viszont ezzel beiratkoztok a sorsolásra, ami 500$-t hozhat hónap végén ha szerencsétek van. 
Amit még fontos tudni az oldalról, hogy minimum 75$-t lehet kikérni (igen, az a minimális fizetség), míg maximum 500$-t (hónaponta, szóval egy hónapban a kikért összeged nem tudja meghaladni az 500-t, mert nem engedi). Itt jön képbe a refferálás, mivel a kezdeti munkákból még 30$-t se lehet szerezni, csak megközelíteni, épp ezért kellenek a reffek. Egy refferálás ér 1,25$-t, szoval kiszámoljátok mennyi refferált kell a 75$-ig, reffereltek, és meg is lesz a pénz amit kikérhettek :D Hasznos oldal, csak kell ismerettséged legyen, hogy legyen kit meghívj. A refferálás másra nem jó, csak erre az 1,25-re; és figyeljetek oda, nehogy csaljatok mert elkaphatnak.

Oldal: www.awsurveys.com/
Ref.Linkem:

4) localhost

Ez egy kulonleges oldal, ami annyit tesz hogy leroviditi a linkjeiteket, es minden latogatasnal klikkeles utan ha turelmesen kivarjak az 5 masodperces reklamot, akkor kaptok egy latogatast a listatokba, egy nagyobb szamu latogatas utan pedig kapjatok a penzt. A penz minden honap elso hetfojen lesz megadva a kontotokra.

Oldal: http://localhost
Ref.Linkem: http://localhost/?id=1273290

Nagyrészt ennyi, de ha még találok hasznosat, feltüntetem 

 
Oldal látogatottsági adatai
Indulás: 2006-12-08
 
Jelenleg ennyien vagyunk az oldalon
látotagó olvassa a lapot.
 
Idô?
 
Tartalom

Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ