Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elsword Hôsei
 
Elsword Különleges Rendszerek
 
Elsword Képességfák
 
Elsword Pusztító PVP Legendái: Az Epic NPCk
 
Elsword Fan Karakterek
 
Elsword Történet
 
Elsword Egyebek
 
Elsword Viccoldal, nevess egy jót =)
 

Köszönöm,hogy felnéztél ebben az időpontban:
 
Linkek

Ocsem megamanes oldala

SGI fooldala (NAGC,EUGC,EUCF,NAPB,NATrix,NAPangya)

A jatek wikis oldala

A jatek korreai hivatalos oldala

 
Társoldalak
 
+1
Lezárt szavazások
 
Hyper Aktivák

MIK IS EZEK A HYPER AKTIVAK?

A Hyper Aktívák gyakorlatilag ugyanazok mint az Extrém Képességek Grand Chaseben. Minden karakternek van egy, ami megtanulhato 65-s szinten 10 SP pontért, és tovább erôsíthetô késôbbi szinteken 7 SP pontért szintenként.

HOGY IS MUKODNEK?

Elôször is ki kell vinni a küldetésüket amit Glave ad. Azután pedig az Ultimate Secret Note segítségével megtanulható, és pályán illetve PVP-ben használható lesz 300 MP-ért. Viszont nem egyszerü használni. 180 másodperces a cooldownja, és használatkor felhasznál Pure El Water / El Essence-t(szervertôl fugg a név):

A Pure El Water

Ez a tárgy felettébb könnyen szerezhetô. Ahogy egy jobb klikkel felnyitható a Misztikus El Shard, a misztikumból kapott bármelyik elemi El Shardra jobb klikkelve kaptok 3 El Essencet / Shard.

ELSWORD

Lord Knight: Gigászi Vágás

Rune Slayer: Ragyogyó Runa Pusztító

Infinity Sword: Penge Zuhatag

RENA

Grand Archer: Lövész Sorsa

Wind Sneaker: Spirál Csapás

Night Watcher: Artatlanság

AISHA

Elemental Master: Elemi Vihar

Void Princess: Abyss Angkor

Dimension Witch: Sors Tere

RAVEN

Reckless Fist: Pokoli Kéz

Blade Master: Extrém Penge

Veteran Commander: Égô Pusztítás

EVE

Code Empress: Villám Kód - Illúzió Túltöltés

Code Nemesis: Kavargó Orület

Code Battle Seraph: Pszihikus Tüzérség - Megsemmisítô Agyú

CHUNG

Iron Paladin: Megsemmisítô Csapás

Deadly Chaser: Erôszakos Bombázás

Tactical Trooper: Szatelit Zuhatag

ARA

Sakra Devanam: Ezerszirom - Hallhatatlan Virág

Yama Raja: Maharaurava - Energia Agyú

Asura: Eun - Az Ezeréves Róka

ELESIS

Grand Master: Relikvia Kard

Blazing Heart: Ôsi Lángok

Crimson Avenger: Sors Csapás

ADD

Lunatic Psyker: Itéletnap

Mastermind: Apokalipszis

Diabolic Esper: Paranoja

LU/CIEL

Chilliarch/Dreadlord: Arnyeljovetel

Noblesse/Royal Guard: Abaddon Kastelya

???: ???

 

OSSZES HYPER AKTIVA EGY HELYEN

 
Oldal látogatottsági adatai
Indulás: 2006-12-08
 
Jelenleg ennyien vagyunk az oldalon
látotagó olvassa a lapot.
 
Idô?
 
Tartalom

Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ