Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Elsword Hôsei
 
Elsword Különleges Rendszerek
 
Elsword Képességfák
 
Elsword Pusztító PVP Legendái: Az Epic NPCk
 
Elsword Fan Karakterek
 
Elsword Történet
 
Elsword Egyebek
 
Elsword Viccoldal, nevess egy jót =)
 

Köszönöm,hogy felnéztél ebben az időpontban:
 
Linkek

Ocsem megamanes oldala

SGI fooldala (NAGC,EUGC,EUCF,NAPB,NATrix,NAPangya)

A jatek wikis oldala

A jatek korreai hivatalos oldala

 
Társoldalak
 
+1
Lezárt szavazások
 
Kik az Epic NPC-k?

Kik is ezek a PVP Legendák?

A PVP legendak teljesen gép által irányított (innen jön az a kifejezés hogy NPC = Non-Player Character), pusztító S, SS vagy SSS rangú harcosok amik a játék eredeti 10 munkájáról mintáztak:

Lowe (Lord Knight)

Penensio (Rune Slayer)

Noah (Elemental Master)

Speka (Void Princess)

Amelia (Grand Archer)

Lime (Wind Sneaker)

Valak (Reckless Fist)

Edan (Blade Master)

Apple (Code: Empress)

Q-Proto_00 (Code: Nemesis)

Miért legendák?

Amellett hogy S, SS vagy SSS rangúak, nyomós okkal kapták az EPIC prefixet. A kombóik és képességeik sokszor többszörösen pusztítóbbak mint az eredetiek. Erre kemény példa Edan Bloody Accelje ami nem használható neki, mivel nála egy passzíva ami folyamatosan aktív rajta, vagy Q-Proto_00 Queen's Throne-ja ami szintúgy folyamatosan aktív, mert ô az eredeti kódot használja, amit Eve legyengített. Emellett minden Epic NPC sebességstatja a hatalmas értéket üt, és mindegyiknek van valamiféle módja hogy rákényszerítsen arra hogy közelharcba elegyedj velük, mert ha el mersz menni messzire, akkora vagy szabadjára engednek egy követô képességet (Magic Missile, Guide Arrow, stb) vagy felordítanak egy olyan energiával ami beteríti az egész harcmezôt, elpusztítva minden manádat amit a meneküléssel összeszedtél. Amikor pedig közel merészkedsz, olyan kombót vágnak hozzád hogy az eredetiek elszégyelhetik magukat, mert ki nem szabadulsz belôlük egykönnyen.

Emellett a titlék amiket adnak nagyon nehezen szerezhetôek meg, viszont az egész játékban ezek adjak szinte a legjobb statokat title téren. Emellett normális PVP küzdelmekkel ellentétben az Epic NPC-k adják a legnagyobb jutalmakat (20-30RP illetve sokkal tobb AP meg EXP), tehát a PVP rangotok is könnyebben ugorhat fel tôlük

Mennyire különböznek az eredeti munkáktól?

Sokkal de sokkal könnyebben használják a képességeiket, pusztitóbb és spammelhetôbb kombókat használnak, és vannak egyes egyedi képességeik (ám ezutóbbi féligmeddig megszünt hála az új képességfáknak amik raktak néhány dolgot tôlük a karakterekhez, például már Aishából lehet egy fél-Noah-t csinálni az új jég passzívával, Elsword megkapott Penensio rúnáiból 2t, stb.). Emellett, mint említve lett korábban, az eredeti 10 munkán alapozták ôket, viszont egyedül Lowe és Penensio az akinek van egyedi kinézete, a többiek úgy néznek ki mint az eredetiek csak egyedi ruhákban.

Emellett, itt egy lista hogy pontosan milyen tulajdonságaik vannak amik mindegyiknek ott van:

- 30% Támadási / Futási / Ugrási sebesseg (emiatt szinte meg se rezzennek attól ha veritek ôket mint az ôrült, sôt akár képesség vagy kombó közben el is süthetnek egy Awakeninget, és ha levegôbe lökitek ôket reményekkel teli akár meg ti húzhatjátok a rövidebbet!)

- 22% esélyük van hogy elkerüljék az ôket érô sebzést (szóval erôsen ajánlott legalabb 20% Accuracy MINIMUM)

- NAGYON magas az MP regenjük (tehát gyorsan töltôdik nekik az MP, és sokkal gyorsabban kapják támadással és sebzôdéssel, viszont hogy ne tudjanak folyamatosan MP Breakelni, vagyis MP toltéssel kiszabadulni a képességekbôl, ezért az MP Breakjüknek van cooldownja). Viszont némelyiküknek ígyis nehezen megy, de ez csak a folyamatos olyan passzívák miatt van ami eszi az MP-t (mint Edan spammelt Shadow Stepje es a 99% esélyes Emergency Escapeje)

- Lagg megeshet Epic NPC-k ellen is (ha a szobafônök laggos), így vigyázni kell mert megnehezítheti az ilyen a harcot ellenük, mivel a PVP szoba az Epic NPC-k ellen hasonlóan müködik mint egy Dungeon, emiatt az NPC-k szörnyeknek számítanak, így tárgyakat (mint a random potik amik megjelennek) NEM vesznek fel, nem mintha kéne nekik...de emiatt rossz skill effektek is ugyanúgy hatnak rájuk mint a szornyekre! (tehát a Leg Wound normálisan embereket blokkol a futásban, de szörnyeket nem, és emiatt az Epic NPC-ket sem! Szóval vigyázzatok!!)

- NAGYON magas az elemi védelmük, szóval ne reménykedjetek hogy kihúzzátok tüzzel vagy méreggel mellettük mig belehalnak

- mivel PVP, ezért alap statja van mindenkinek, viszont emiatt ki lehet használni ellenük az egyetlen 2 statot ami közvetlen sebzésre hat ki: Reduced és Additional Damage, 30%-s Red.D.-vel 1%-ra csokkenthetitek a képességeik erejét, viszont ehhez igazán erôs szettek és avatárokra van szükségetek és egy halom vörös kôre

- ha valami nincs behozva a verziótokba, mint mondjuk a Phantom Breathing, NE reménykedj, ôk akkor is tudni fogják használni, tehát nem ússzátok meg olyan könnyen (saját tapasztalatom Spekával)

Hogy lehet ezekkel az NPC-kkel talalkozni?

Régebben picikét nehezebb volt, de manapság egy fél fokkal könnyebb. A lényeg hogy 1v1 vagy 3v3 PVP-t kell inditani az Arena (Dungeon gomb melletti) gombbal. Egy Epic NPC random van küldve ellenetek, úgy hogy amikor az ellenfelet megkapjátok, mielôtt elkezdôdik a harc hogy lássátok ki ellen mentek, az NPC szabályosan betolakszik, kihajítva az ellenfeled (vissza a városba és várószobába) és átvéve a helyét a harcmezôn! Ha 3v3ban mentek, akkor mindhármat helyettesíti 1-1 NPC. SOSE jön két egyforma, mivel NPC-bôl egyszerre csak EGY lehet az egész játékban, tehát ha már valaki harcol ellenük akkor nem talalkozhat senki más azzal míg le nem gyôzik (NAGYON ritka esetekben jelenik meg 2 két külön helyen, tehát erre ne számitsatok). Persze emiatt ha nincs SENKI a várószobában, NEM lehet találkozni velük, mert nincs kit helyettesítsenek.

Rang egyáltalán nem számít nekik. Én találkoztam Spekával az összvissz 3. pvp küzdelmemben (onnan tudtam hogy ô az, hogy a Phantom Breathing ki se volt hozva, de ô már használta)

Az Epic NPC-k nagyon finnyásak mikor pályáról van szó, mert nem minden pályán jelenhet meg mindegyik. Például Noah CSAK jeges/havas pályán jelenhet meg. Emiatt ha a PVP szobában blokkoljátok azokat ahol nem jelennek meg, megnövelhetô a találkozási esély. DE FIGYELEM!! Ha blokkoltok egy olyan pályát ahol IGENIS megjelenhetnek, akkor KIBLOKKOLJAK MAGUKTOL. NEM lehet megszabadulni az O akaratuktol! Akkor is ott fogtok ellenük harcolni ahol OK akarják! Szóval jobb ha hozzászoktok mindegyik pályához!

Teljesen random PVP csapatok nagyobb eséllyel talalkoznak velük mint már megcsinált csapatok.

NPC-k tudják mi történik. Hogyha nem mentek emberek ellen, hanem mindig kinyomjátok a harcot mert nem akartok ellenük menni mert tudjátok hogy nem NPC, akkor nem jelennek meg az NPC-k. Csakis akkor jelenhetnek meg ha mar elfogadtátok a küzdelmet!

Bármi más infó?

Imádkozzatok a jó Istenhez hogy ne küldje ôket ellenetek ha nem vagytok PVP bajnokok. Komolyan.

 
Oldal látogatottsági adatai
Indulás: 2006-12-08
 
Jelenleg ennyien vagyunk az oldalon
látotagó olvassa a lapot.
 
Idô?
 
Tartalom

Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ